Privacybeleid

Privacy en cookieverklaring van AXE/cleandieselbrandstof

19 maart 2019

Via onze webshop worden privacy gevoelige of persoonlijke gegevens verwerkt. AXE/cleandieselfuel hecht veel waarde aan de privacy van haar klanten en gaat zorgvuldig om met de verwerking en bescherming van persoonlijke gegevens.

Bij de verwerking voldoen wij aan de eisen van de geldende wetgeving op het gebied van gegevensbescherming. Dit betekent dat wij:

duidelijk aangeven wat onze doeleinden zijn voordat we persoonlijke gegevens verwerken, door gebruik te maken van deze privacyverklaring;
onze verzameling van persoonlijke gegevens te beperken tot de persoonlijke gegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
vraag eerst expliciet toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming vereist is;
passende veiligheidsmaatregelen te nemen om uw persoonlijke gegevens te beschermen en wij eisen dit ook van partijen die namens ons persoonlijke gegevens verwerken;
uw recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonlijke gegevens in ons bezit respecteren.

AXE/cleandieselbrandstof is verantwoordelijk voor alle gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit wat voor soort persoonlijke gegevens we verzamelen en voor welke doeleinden we binnen onze webshop www.cleandieselfuel.com verzamelen. Wij raden u aan het zorgvuldig te lezen.

Heeft u vragen of wilt u precies weten welke persoonlijke gegevens wij van u verzamelen, neem dan contact op met AXE/cleandieselfuel.

Behandeling van uw bestelling

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens bij de afhandeling van uw bestelling. Hiervoor gebruiken wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens. Wij kunnen uw gegevens delen met de bezorgdienst om uw bestelling te laten bezorgen. Ook kunnen wij informatie over uw betaling opvragen bij uw bank of creditcardmaatschappij.

Wij doen dit op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze gegevens totdat uw bestelling is afgerond. Bepaalde soorten persoonsgegevens worden voor een langere periode bewaard in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht (de wettelijke bewaartermijn).

Verstrekking aanderden
Wij werken niet samen met andere organisaties, die uw persoonsgegevens kunnen ontvangen.

Publicatie

Wij zullen uw klantgegevens niet publiceren.

Verstrekking van gegevens aan derden

Met uitzondering van de hierboven genoemde partijen, verstrekken wij uw persoonsgegevens in geen geval aan andere bedrijven of organisaties, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld wanneer de politie toegang tot persoonsgegevens eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Koekjes

Onze webshop maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden waarin wij informatie kunnen opslaan, zodat u die informatie niet opnieuw hoeft in te vullen. We kunnen ze ook gebruiken om te zien of u ons weer bezoekt.

De eerste keer dat u onze webshop bezoekt, tonen wij u een melding met uitleg over onze cookies en vragen wij u om uw toestemming voor het gebruik van deze cookies.

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browserinstellingen, maar het kan zijn dat sommige delen van onze website als gevolg daarvan niet goed werken.

Veiligheid

Wij nemen veiligheidsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonlijke gegevens te beperken. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. We vernieuwen onze veiligheidsmaatregelen om een veilige opslag van persoonlijke gegevens te garanderen en om bij te houden wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor deze verklaring te wijzigen. Wij raden u aan deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Inspectie en wijziging van uw gegevens

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over ons privacybeleid of als u uw persoonlijke gegevens wilt inzien, wijzigen of verwijderen.

pagina1afbeelding30528pagina1afbeelding30688pagina1afbeelding30848pagina1afbeelding31008pagina1afbeelding31168

U heeft het volgende recht:

Op de hoogte zijn van de persoonlijke gegevens die wij hebben en waarvoor wij deze gebruiken; Inzage in de persoonlijke gegevens die wij van u bewaren;
Verkeerde gegevens laten corrigeren;
Verzoek om verouderde persoonlijke gegevens te verwijderen;

Herroep uw toestemming; Maak bezwaar tegen bepaalde toepassingen.

Houd er rekening mee dat u altijd duidelijk maakt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we de gegevens niet wijzigen of verwijderen van de verkeerde persoon.

Klachten

Als u denkt dat wij u niet op de juiste manier helpen, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de overheid. Voor Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

AXE/Cleandieselbrandstof Nobelstraat 24-01 5051DV Goirle info@cleandieselfuel.com 135914440